Elektro Services
Spiraalkabel
H03VV-F / H05VV-F
spiraalkabel met PVC aderisolatie en PVC buitenmantel

Voordelige, flexibele aansluitleiding, voor toepassingen met geringe mechanische en thermische eisen. Toegepast o.a. voor kleine verplaatsbare apparaten, huishoudelijke toestellen, verlichtingsarmaturen en in de meubel- en computer-industrie.
LiFY11Y
spiraalkabel met PVC aderisolatie en PUR buitenmantel
LiF12Y11Y
spiraalkabel met TPE aderisolatie en PUR buitenmantel
LiF11Y
spiraalkabel van een PUR enkelader
LiFY11Y
spiraalkabel met een PUR aderisolatie en PUR buitenmantel
Li12Y11Y
hybride spiraalkabel met TPE aderisolatie en PUR buitenmantel
Li12Y11Y / Li12Y11Y UL
spiraakabel met TPE aderisolatie en PUR buitenmantel

Soepele signaalkabel voor gebruik in de stuur-, meet- en regeltechniek. Inzetbaar in vochtige en natte ruimten als ook in de buitenlucht.
Toepassingen in de telecommunicatie, machine- en apparatenbouw, informatietechniek en transportinstallaties. Enkele concrete voorbeelden: roldeuren, telefoons, medische apparatuur.
Li12YD11Y / Li12YD11Y UL
spiraalkabel met TPE aderisolatie en PUR buitenmantel met afscherming

Soepele afgeschermde signaalkabel voor gebruik in de stuur-, meet- en regel-techniek. Inzetbaar in vochtige en natte ruimten, als ook in de buitenlucht. Toepassingen in de machine- en apparatenbouw, informatietechniek, telecommunicatie en transportinstallaties.
H05BQ-F / H07BQ-F
spiraalkabel met EPR/EPDM aderisolatie en PUR buitenmantel

Robuuste, flexibele aansluitleiding voor zeer zware toepassingen, in het bijzonder bij schuren en slepen over ruwe oppervlakken, in droge, vochtige en natte ruimten als ook in de buitenlucht. Onder meer toepasbaar als aansluiting van elektrische gereedschappen, in de (land)bouw, voor verplaatsbare machines/apparaten en in de machinebouw.